Rumdeler 2.0

Fremtidens kontorlandskaber skal designes omkring arbejdsstyrkens lokale behov, og samtidig udfolde og sammenknytte hele virksomhedens strategi og brandidentitet. Arbejdsmiljøerne i fremtidens virksomhed skal være både smukke, personlige og funktionelle.
Fremtidens netværk vil bestå af højt specialiserede enkeltpersoner og grupper, som ønsker unikke rum og indretninger af høj kvalitet som base for deres arbejdsfunktion. Et vigtigt konkurrenceparameter for virksomheden i rekrutteringen af arbejdskraft bliver derfor at kunne tilbyde stor diversitet i virksomhedens arkitektur og indretning. At kunne tilbyde arbejdsmiljøer af høj arkitektonisk kvalitet med stor grad af funktionalitet og ikke mindst rum med mulighed for stor grad af personliggørelse. Det handler om fleksibilitet, hjemliggørelse og komfort i arbejdsmiljøerne.
Med Rumdelerkonceptet 2.0 har vi kun skrabet i overfladen af tematikken, og frembragt nogle enkelte løsninger og idéer for fremtidens gode arbejdsmiljø. Konceptet består grundlæggende af rumdelere som krydres med en række bi-funktioner : et mødested, en reol- og opbevaringsfunktion, hurtigmøde og en tribune-funktion. Vi har sammensat tre strukturer : “Reol-sofaen”, “Reol-trappen” og “Reol-slangen”, som hver især bibringer en række kvaliteter, men Rumdeler-konceptet er meget modulerbart og kan formes til helt nye og overraskende situationer alt afhængig af udgangspunktet for indretningen. Rumdeler 2.0 skal selvfølgelig produceres på en bæredygtig måde og bygges af miljøvenlige materialer med 100% genanvendelighedsgrad.
Projektresumé
Arkitekt /
archiwoo
Omfang /
Indretnings- og møbelkoncept
Projektydelser /
Design, tegninger, visualiseringer
Sted /
Workspace
Projektår /
2019

Visualisering

Visualisering

Visualisering