Rumdeler 2.0

Fremtidens samarbejdsnetværk vil bestå af højt specialiserede enkeltpersoner og grupper som ønsker unikke rum og indretninger af høj kvalitet som understøtter deres arbejdsfunktion. En konkurrenceparameter for virksomheden bliver derfor at skabe stor diversitet i virksomhedens arkitektur og stille disse til rådighed for virksomhedens vidensnetværk og ikke mindst skabe mulighed for at de kan præge de fysiske omgivelser. Det handler om fleksibilitet, hjemliggørelse og komfort i arbejdsmiljøerne.

Med Rumdelerkonceptet 2.0 har vi kun skrabet i overfladen af tematikken og frembragt nogle enkelte løsninger og ideer for fremtidens gode arbejdsmiljø. Konceptet består grundlæggende af rumdelere som krydres med en række bi-funktioner, et mødested, reol- og opbevaringsfunktion, hurtigmøde og en tribune-funktion. Vi har sammensat tre strukturer, “Reol-sofaen”, “Reol-trappen” og “Reol-slangen”, men konceptet er modulerbart og kan formes til helt nye og overraskende situationer alt afhængig af udgangspunktet for indretningen.

Rumdeler 2.0 opbygges af FSC mærket træ-plade-komponent som opfylder samtlige krav til miljøpåvirkning og indeklima. Samlinger udføres skjult vha. dyvler og træpropper og der anvendes ikkke, så vidt det er muligt, stål-skruer og stål-beslag. Træ-produktet påføres slutteligt en rød laserende homogen økologisk malerbehandling. Textilerne i siddeområderne udføres ligeledes med skrappe krav til kvalitet, miljø og klima.

Projektgalleri

Facts

Visualiseringer
Projektår