SEKVENS - et rumdelerkoncept til fremtidens arbejdspladser

Med SEKVENS har vi udformet et enkelt og skandinavisk inspireret rumdeler-møbel af træ, som skaber en rød tråd gennem kontorlandskabet. Konceptet består grundlæggende af en reol- og opbevaringsfunktion, som krydres med en række kernefunktioner, et mødested, hurtigmøde og en tribunefunktion. Vi har sammensat tre strukturer: “Slangen”, “Trappen” og “Porten”. Konceptet er modulerbart og kan formes til helt nye og overraskende situationer alt afhængig af udgangspunktet for indretningen.

10 fordele ved SEKVENS

SEKVENS muliggør en effektiv brug af pladsen ved at skabe separate områder i et rum uden behov for at bygge permanente vægge.
SEKVENS tilføjer en unik visuel appel til et rum fordi møblet fremstår som et interessant og iøjnefaldende designelement, der kan bruges til at forbedre det overordnede æstetiske udtryk i rummet.
SEKVENS kan bruges i en række forskellige situationer, herunder boligen, kontorer og offentlige rum, hvilket gør møblet til et alsidigt valg for dig som bygherre.
SEKVENS kan tilpasses et hvilket som helst rum, højt som lavt, moderne eller historisk, hvilket gør møblet til en fantastisk mulighed for at skabe unikke, personlige steder.
SEKVENS giver værdifuld opbevaringsplads til bøger, dokumenter, dekorative genstande og andre objekter, hvilket gør møblet til en praktisk og funktionel tilføjelse til ethvert rum.
I modsætning til traditionelle vægge kan SEKVENS flyttes og omarrangeres, hvilket giver større fleksibilitet i forhold til rumlayout og design.
Ved at bruge SEKVENS som rumdeler kan naturligt lys strømme gennem rummet, hvilket skaber en lysere og mere åben atmosfære.
At anvende SEKVENS som rumdeler vil være en omkostningseffektiv løsning sammenlignet med permanente vægge, da det eliminerer behovet for en række byggematerialer og installationsomkostninger.
SEKVENS hjælper med at absorbere lyd og reducerer dermed støjniveauet i rummet. 
At bruge rumdelere som SEKVENS vil være en miljøvenlig løsning, da det eliminerer behovet for en række CO2-tunge byggematerialer og reducerer byggeaffald. 

Slangen

Brugen af rumdelere i vores arbejdsmiljøer og boliger har mange funktionelle og indretningsmæssige fordele. F.eks. kan SEKVENS hjælpe med en visuel og akustisk opdeling af større miljøer til mindre sektioner og lommer med forskellig funktionalitet. Dermed bidrager konceptets elementer til en mere struktureret og organiseret følelse og hjælper med at definere forskellige stemningsafsnit i rummet.

Trappen

SEKVENS skaber lommer og nicher for arbejde og samvær. Det er en stor fordel, hvis rummets funktion kræver mere privathed eller hvis der er behov for at skærme dele af rummet af i bestemte tidsintervaller.

Porten

I SEKVENS bruges reolmotivet ekstensivt. Det giver mulighed for mere struktureret opbevaring af f.eks. bøger, dekorative elementer og planter, der i sidste ende frigør gulvplads. SEKVENS fungerer som visuelt sammenhængende og interessante designelementer i rummet. Ved at placere forskellige genstande på hylderne, tilføjes farver, teksturer og former omkring centrale punkter, der tiltrækker opmærksomhed og skaber visuel balance.

SEKVENS er tænkt som et modulært system med samlepunkter og hjul, som vil gøre det muligt at sammensætte rumdelerne på nye interessante måder afhængigt af de behov, som opstår over tid.

Designet af SEKVENS er inspireret af det karakteristiske mønster af forskudte linjer, som dannes ved DNA sekventeringsteknologien Gel electrophorsis.

DNA-gel-electro

Facts