Archiwoo er en design­virksom­hed som udvikler nyskab­ende arkitektur og design.

archiwoo tilbyder arkitektarbejde igennem samtlige projektfaser fra de indledende analyser og skitser til realisering. Du skal altid forvente et professionelt produkt fra archiwoo, uanset om det handler om volumenstudier, skitseprojekter, totalentreprisekonkurrencer, visualiseringer eller projektering.

Seneste realisering

Archiwoo har senest samarbejdet med Officelab a/s om realiseringen af det 3.000 m² store kontor- og sundhedshus Sundhedshuset Kirstinelund. Efter en spændende ideproces og efterfølgende projektering stod huset klar til indflytning medio 2020. Sundhedshuset Kirstinelund er den seneste af fire udbygninger og transformationer i Officelabs virksomhedsklynge i Lystrup. Sideløbende med Officelabs og Kirstinelunds gode forretningsmæssig udvikling har archiwoo rådgivet Officelab omkring Kirstinelunds bygninger, landskaberne imellem og løbende om udviklingen af en masterplan og lokalplan for arealet.

Seneste forstudie for projektudvikling

Bytransformationer og udviklingen af masterplaner for nye og eksisterende byområder er et interessant fagområde, som senest har resulteret i et spændende samarbejde med Jesper Thyge Brøgger, HD-ejendomme og NIAM om omdannelsen af Nørrehus/Nørrebro i Odense centrum.

Seneste kultur- og idrætsprojekt

Archiwoo arbejder også jævnligt for kultur- og idrætsforeninger og rådgiver omkring den arkitektoniske og idemæssige side af foreningernes projekter. Her er Kulturlanternen, som er skabt med støtte fra Realdania og LOA’s kampagne Mødestedet, sidste skud på stammen af idræts- og kulturhuse.

Om archiwoo

Arkitekt- og designvirksomheden Archiwoo blev stiftet i 2014 og ejes og drives af arkitekt maa. Rasmus Ebdrup Beck. Archiwoo holder til i virksomhedsfællesskabet Kirstinelund i Lystrup ved Århus.
Rasmus Ebdrup Beck
Indehaver, arkitekt maa. Cand. Arch.

Firmadata

Adresse
archiwoo
Lyshøjen 12 / st. tv. / bygning K6
8520 Lystrup / Danmark
CVR NR.
35493220
Rådgiverforsikring
Ansvars- og rådgiverforsikring i Tryg Forsikring
Bank
Djurslands Bank
Medlemsskaber
Medlem af Arkitektforeningen